Professional organizer voor thuis, op je werk of in jouw bedrijf

Overal waar structuur en overzicht gevraagd wordt, ben ik op mijn plek. Binnen een organisatie, bij ondernemers of bij particulieren thuis. Ik help je met zaken en spullen op orde brengen. Het liefst op zo’n manier dat je het daarna ook zonder mij redt. Klanten noemen mij een ruimtebrenger. Ruimte in je werk, huis en hoofd.

In mijn werk zijn er, naast managementondersteuning en communicatietaken, nog andere dingen waar ik graag mee bezig ben en energie van krijg. Plannen en organiseren, structuur aanbrengen en het inrichten en verbeteren van werkprocessen. Dingen die ervoor zorgen dat ik overzicht heb in mijn werk en grip op mijn tijd. Ook als er veel werk ligt.

 

Overzicht en structuur

In 2015 heb ik bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) de basisopleiding tot Professional Organizer gevolgd. Daarna heb ik bij Els Jacobs van De Huishoudcoach de opleiding Professional Organizer voor Particulieren gevolgd. Bij de School voor Organizing en NBPO volg ik regelmatig trainingen en masterclasses voor de particuliere en zakelijke markt.

Tijdens de organizing opleidingen ontdekte ik hoe ik als professional organizer kan helpen structuur en overzicht aan te brengen. Thuis, in je werk of in je bedrijf.

Zelf de regie houden? Dat kan jij ook!

Een paar jaar geleden ben ik behoorlijk over mijn grenzen heen gegaan. ‘Nee’ zeggen vond ik lastig en dat zorgde voor de nodige werkstress. Het duurde een tijd voordat ik me beter ging voelen en ik mijn zelfvertrouwen weer terug had.

 

‘Nee’ zeggen

Met vallen en opstaan heb ik daarna geleerd hoeveel rust het geeft als je vaker ‘nee’ zegt, overzicht hebt in je werk, duidelijke keuzes maakt en de regie pakt. Het is even wennen, maar het levert je veel op. Ook jij kan het leren.

Als professional organizer help ik je structuur aan te brengen in je werk of thuis, op een manier die bij jou past.

Wat is voor jou de ideale situatie om in te werken en te leven?

RIA MEURS-MUGGE
info@riameurs.nl
06 – 134 293 38
Wageningen
KvK: 65288424
BTW: NL001916952B22

Vormgeving & Webdesign: Rozelie | Teksten: Sanne Meurs en Ria Meurs | Illustraties: Bonnie Bouman-van der Poel | Portretfoto’s: Charlotte Dirkse-Kalb

RIA MEURS-MUGGE
info@riameurs.nl
06 – 134 293 38
Wageningen
KvK: 65288424
BTW: NL001916952B22

Vormgeving & Webdesign: Rozelie | Teksten: Sanne Meurs en Ria Meurs | Illustraties: Bonnie Bouman-van der Poel | Portretfoto’s: Charlotte Dirkse-Kalb

Shares
Share This