Je huis opruimen. Waar begin je?

Te veel spullen of een gebrek aan structuur kan voor enorme onrust zorgen, waardoor je je minder prettig voelt in je eigen huis. En dat terwijl je huis een plek zou moeten zijn waar je je op je gemak voelt, tot rust komt, bezoek ontvangt en leuke dingen doet.

 

Overzicht en rust

Een opgeruimd huis zorgt voor overzicht en rust. Als je je spullen een vaste plek geeft, zijn ze makkelijker te vinden. Met een dagelijks opruimrondje van een paar minuten houd je je huis opgeruimd en overzichtelijk.

Opruimen doe je stapje voor stapje. Zo schep je orde in chaos.

Herken je je in een of meer van de volgende situaties?

Ik ga kleiner wonen, dus ik moet ontspullen. Waar begin ik? Hoe pak ik dit aan?

Ik werk vanuit huis, dus ik wil een fijne werkplek waar ik ongestoord kan werken en al mijn spullen bij de hand heb en kan opbergen. Hoe richt ik dit in en wat heb ik nodig?

Ik heb hulp nodig bij het inrichten en bijhouden van mijn privé of zakelijke administratie. Hoe doe ik dit?

Ik heb een drukke baan en vind het moeilijk om mijn thuissituatie op orde te krijgen: een comfortabel weekritme, een wekelijks eetschema of het opruimen van bepaalde ruimten in huis voor meer overzicht. Hoe breng ik structuur aan?

Ik werk als zzp’er vanuit huis. Hoe zorg ik ervoor dat mijn administratie werk/privé gescheiden en overzichtelijk blijft?

Tips en advies om zelf aan de slag te gaan met opruimen

Als professional organizer denk ik met je mee over een situatie waar jij je prettig in voelt. Het daadwerkelijke opruimen doe je zelf of doen we eventueel samen, maar ik geef je daarnaast advies en tips die je nodig hebt om aan de slag te gaan. We zoeken uit waarom je het lastig vindt om op te ruimen, waar je tegenaan loopt tijdens het opruimen en hoe je hiermee omgaat. Het is belangrijk dat we een manier zoeken die bij jou past, zodat je straks zelf je opgeruimde huis kan bijhouden.

KIJKTIP:

Ontdek in 2,5 minuut wat een professional organizer thuis voor jou kan betekenen.

RIA MEURS-MUGGE
info@riameurs.nl
06 – 134 293 38
Wageningen
KvK: 65288424
BTW: NL001916952B22

Vormgeving & Webdesign: Rozelie | Teksten: Sanne Meurs en Ria Meurs | Illustraties: Bonnie Bouman-van der Poel | Portretfoto’s: Charlotte Dirkse-Kalb

RIA MEURS-MUGGE
info@riameurs.nl
06 – 134 293 38
Wageningen
KvK: 65288424
BTW: NL001916952B22

Vormgeving & Webdesign: Rozelie | Teksten: Sanne Meurs en Ria Meurs | Illustraties: Bonnie Bouman-van der Poel | Portretfoto’s: Charlotte Dirkse-Kalb

Shares
Share This