Professional organizer voor thuis en op kantoor

Van plannen, organiseren en opruimen word ik blij. In de secretariële functies die ik de afgelopen jaren heb ingevuld, kwam dit goed van pas. Naast managementondersteuning hield ik me bezig met het verbeteren van werkprocessen zodat er efficiënter gewerkt kon worden, en coachte ik collega’s die last hadden van werkstress of hun werk anders wilden organiseren.

In 2015 heb ik bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) de opleiding tot Professional Organizer gevolgd en afgerond. Tijdens deze opleiding ontdekte ik hoe een professional organizer kan helpen overzicht en structuur aan te brengen in je werk of thuis.

Rust en overzicht; thuis en op je werk

Een paar jaar geleden ben ik zelf behoorlijk over mijn grenzen heen gegaan. Het heeft een tijd geduurd voordat ik me beter ging voelen en ik mijn zelfvertrouwen weer terug had. Vooral in mijn werk. Met vallen en opstaan heb ik daarna geleerd hoeveel rust het geeft als je overzicht in je werk hebt, zelf de regie kan pakken en dat je huis een plek is waar je je fijn voelt en tot rust komt.

Als professional organizer help ik je structuur aan te brengen in je werk of thuis, op een manier die bij jou past.

Wat is voor jou de ideale situatie om in te werken en te leven?

RIA MEURS – MUGGE
info@riameurs.nl
06 – 134 293 38
Wageningen
KvK: 65288424

Vormgeving & Webdesign: Rozelie | Teksten: Sanne Meurs en Ria Meurs | Illustraties: Bonnie Bouman-van der Poel | Portretfoto’s: Charlotte Dirkse-Kalb

RIA MEURS – MUGGE
info@riameurs.nl
06 – 134 293 38
Wageningen
KvK: 65288424

© Ria Meurs - Mugge 2018

© Ria Meurs - Mugge 2018

Vormgeving & Webdesign: Rozelie | Teksten: Sanne Meurs en Ria Meurs | Illustraties: Bonnie Bouman-van der Poel | Portretfoto’s: Charlotte Dirkse-Kalb

Shares
Share This